Shisha Place Bojnice je miesto v Bojniciach na Slovensku, ktoré ponúka bohatý zážitok pre nadšencov vodnej fajky ale aj náhodných návštevníkov. Tento shisha bar je skvelým miestom na relaxáciu či socializáciu.

Vnútorný dizajn tohto podniku je harmonickou zmesou modernej estetiky. Atmosféru ďalej umocňujú rytmické údery eklektickej hudby, ktoré vytvárajú príjemné pozadie pre rozhovory.

V Shisha Place Bojnice máte na výber z rôznych prémiových príchutí vodnej fajky z celého sveta. Od klasických obľúbených, ako je mäta a jablko, až po rôzne exotiky. Zruční pracovníci vám vodnú fajku starostlivo pripravia a zaistia svieži zážitok z fajčenia, ktorý si zákazníci môžu vychutnať.

Shisha Place Bojnice v podstate presahuje svoj status obyčajného shisha baru a vzniká ako kultúrna oáza, kde sa prelínajú chvíle pokoja a spojenia. Zostáva obľúbenou destináciou pre miestnych obyvateľov aj cestovateľov a láka všetkých, ktorí hľadajú útočisko pred zhonom každodenného života, aby si oddýchli, dopriali si a prijali podstatu pokojného života.